براي طعم‌دار كردن اين كرم‌چيز از طالبي به‌عنوان ميوه فصل استفاده شده و به همين دليل دست‌تان باز است تا اين دسر را در هر فصلي با طعم مناسب آن فصل درست كنيد.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: براي طعم‌دار كردن اين كرم‌چيز از طالبي به‌عنوان ميوه فصل استفاده شده و به همين دليل دست‌تان باز است تا اين دسر را در هر فصلي با طعم مناسب آن فصل درست كنيد. در بهار توت فرنگي، در پاييز انار و در زمستان پرتقال انتخاب‌هاي خوبي براي تهيه كرم‌چيز هستند. البته يادتان باشد طعم اين ميوه‌ها به‌اندازه طالبي شيرين نيست و کرم چیز شما طعم ترشي پيدا مي‌كند.

ملون کرم چیز

مواد لازم:

  •    آب طالبی 1 پیمانه
  •     خامه قنادی 1 پیمانه
  •     پنیرخامه‌ای 100 گرم
  •     شیر 1 پیمانه
  •     پودرژلاتین 5 قاشق چایخوری
  •     اسانس طالبی یک قطره به دلخواه

روش تهیه:

1. پودر ژلاتین را همراه یک دوم پیمانه شیر مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا یکدست شود سپس پنیرخامه‌ای و  خامه قنادی را با همزن بزنید تا مخلوط شود.

2. بعد از یکدست شدن، آب طالبی را به آن افزوده و با پودر ژلاتین حل شده مخلوط کنید. درآخر باقیمانده شیر و اسانس را اضافه کنید و یک دور با همزن بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شود.

3. مخلوط آماده شده را درون قالب موردنظر ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید تا خود را ببندد. حال به ظرف موردنظر برگردانید و به دلخواه با میوه تزیین کنید.

نکته:

می‌توانید به جای خامه قنادی از بستنی وانیلی یا بستنی طالبی استفاده کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه