چغندر خرد کرده، پياز، سرکه، نمک، شکر و آب را در يک تابه بريزيد و روي حرارت ملايم مدت 45 دقيقه بپزيد تا چغندر نرم شود، سپس بگذاريد سرد شود.

دلگرم:

مواد لازم:

  • چغندر 6 عدد
  •  پياز 2 فنجان
  •  آب 1.5 ليتر
  • خامه ترش 1 فنجان
  •  كاهو 250 گرم
  • جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
  •  شويد يا شبت 2 قاشق سوپخوري
  •  سركه 2 قاشق مرباخوري
  •  شكر 2 قاشق مرباخوري
  •  سيب زميني 3 عدد
  • تخم مرغ پخته 2 عدد
  •  نمك 1.5 قاشق مرباخوري

برشت سرد لهستانی

طرز تهيه:

چغندر خرد کرده ، پياز ، سرکه ، نمک ، شکر و آب را در يک تابه بريزيد و روي حرارت ملايم مدت 45 دقيقه بپزيد تا چغندر نرم شود ، سپس بگذاريد سرد شود.

آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سيب زميني ، کاهو و تخم مرغ را بريزيد و در يخچال بگذاريد. موقع آوردن سر سفره ، رويش جعفري خرد کرده و يا شبت خرد کرده بريزيد.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه