اگر تمایل داشتید مثل من می‌توانید مرغ را حذف كرده و به جای آن از 200 گرم قارچ تفت داده شده خلالی، هویج پخته‌شده نگینی و فلفل‌دلمه‌ای نگینی تفت داده استفاده كنید كه طعم بسیار مطلوبی از سبزیجات را ایجاد خواهند كرد.


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل: 


خوراك مرغ و سیب‌زمینى

مواد لازم:
  •  سینه مرغ: 200 گرم، پخته شده
  •  رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق سوپ‌خوری
  •  روغن زیتون: 2قاشق سوپ‌خوری
  •  پیاز: 2عدد متوسط
  •  آب گوجه‌فرنگی: یک پیمانه
  •  ادویه دلخواه شامل دارچین، پاپریکا، نمک و اورگانو: به میزان لازم  
  • سیب‌زمینی: 2عدد متوسط

روش تهیه:

1- پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن زیتون به مدت 2دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

2-  سپس رب را به آن بیفزایید و حرارت دهید تا بوی خامی آن برود. بعد آب گوجه را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا مواد به حد ریزجوش رسیده و سس غلیظی به دست آید. 

3- مواد را از حرارت برداشته و مرغ را به صورت تکه شده به آن بیفزایید و مدتی بگذارید در سس بماند. 

4- در یک ظرف سرامیکی مخصوص فر، مواد مرغ سس‌دار را قرار دهید.

5-  سیب‌زمینی را پخته و به صورت حلقه شده روی آن قرار دهید. 

6- کمی فلفل سیاه پودر کرده روی مواد بریزید.

7-  داخل فر با دمای 180درجه سانتی‌گراد تنها به مدت 20دقیقه حرارت دهید تا کمی مواد برشته شود. 

8- برای سرو از جعفری ریز شده هم می‌توانید استفاده کنید.


پیشنهاد:

اگر تمایل داشتید مثل من می‌توانید مرغ را حذف کرده و به جای آن از 200 گرم قارچ تفت داده شده خلالی، هویج پخته‌شده نگینی و فلفل‌دلمه‌ای نگینی تفت داده استفاده کنید که طعم بسیار مطلوبی از سبزیجات را ایجاد خواهند کرد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه