باور می کنید یا نه ، سرآشپزی متیودیلو این غذا را از خورشت های ایرانی الهام گرفته است و به همین دلیل اسم آن را خوراک مرغ پرشین گذاشته است. شما می توانید این غذای اصالتا ایرانی را از سرآشپز خارجی یاد بگیرید.

چاشنیک:

  • نوع غذا: خوراک ایرانی
  • وعده غذایی: ناهار شام
  • زمان پخت : 60دقیقه
  • زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

سرآشپز خارجی و آموزش غذای ایرانی

مواد لازم

  • مناسب برای 5 تا 6 نفر
  • مرغ پاک کرده : 1/5 کیلوگرم
  • نمک و فلفل سیاه و سفید : به مقدار لازم
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط خرد شده : یک عدد
  • سیر، پوست کنده و خردشده : 3 حبه
  • کشمش : 1/4 فنجان
  • گردو خردشده : یک فنجان
  • زعفران آب کرده : 1/4 فنجان
  • آب مرغ : 2 فنجان
  • آب انار : یک فنجان
  • هل : 3 حبه
  • لیمو عمانی : یک عدد
  • دارچین : یک قاشق چای‌خوری
  • سرکه : 1/2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

باور می کنید یا نه ، سرآشپزی متیودیلو این غذا را از خورشت های ایرانی الهام گرفته است و به همین دلیل اسم آن را خوراک مرغ پرشین گذاشته است. شما می توانید این غذای اصالتا ایرانی را از سرآشپز خارجی یاد بگیرید.

1. فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم کنید.

2. کف تابه روغن زیتون بریزید. تکه ‌های مرغ را داخل تابه بریزید و هر طرف آن را به مدت 4 دقیقه حرارت دهید تا طلایی شود. سپس آن را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

3. 2 قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید و گردوی خرد شده، پیاز، سیر و کشمش را اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز نرم و طلایی شود. 7 دقیقه بعد زعفران آب کرده، آب مرغ، آب انار، هل، فلفل شیرین، لیمو عمانی و دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.

4. تکه‌های مرغ را داخل این مخلوط بیندازید؛ به طوریکه پوست مرغ به سمت بالا قرار گیرد. سپس ظرف را به مدت 35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سینه مرغ کاملا پخته شود.

5. پس از این مدت مرغ‌ها را از تابه خارج کنید و اجازه دهید سس آن غلیظ شود. کمی سرکه، نمک و فلفل اضافه کرده، سس را روی مرغ بریزید و سرو کنید.

6. این خوراک را می توانید کنار برنج میل کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه