كدوها را ریز خرد كرده داخل قابلمهای كه ترجیحا بهتر است مسی باشد، میریزیم و با مقداری آب و كره اجازه میدهیم با حرارت ملایم و بخار خودش بپزد. وقتی كدوها پختند آنها را داخل قابلمه ریخته، خوب هم میزنیم تا تقریبا تمام كدوها له شوند.

مجله زندگی ایده آل:

مواد لازم:
- بیسکویت کرمدار وانیلی: 400 گرم
- کره: 60 گرم
- خمیر مارسیپان: به میزان لازم
- کدو حلوایی: 600 گرم
- خلال بادام: نصف لیوان
- پودر گردو: نصف لیوان
- شکر: پنج قاشق غذاخوری
- پودر هل: یکدوم قاشق چایخوری
- بیسکویت بدون کرم: خردشده، نصف لیوان
- کشمش : 100 گرم
روش تهیه:
1. کدوها را ریز خرد کرده داخل قابلمهای که ترجیحا بهتر است مسی باشد، میریزیم و با مقداری آب و کره اجازه میدهیم با حرارت ملایم و بخار خودش بپزد. وقتی کدوها پختند آنها را داخل قابلمه ریخته، خوب هم میزنیم تا تقریبا تمام کدوها له شوند.
2. در این مرحله کشمش و خلال بادام را همراه شکر و پودر هل به مواد اضافه کرده روی شعله زیاد گذاشته و مرتب هم میزنیم تا آبش کاملا کشیده شده و غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و نصف لیوان پودر بیسکویت وانیلی را که داشتیم به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم و اجازه میدهیم در دمای محیط یکی، دو ساعت مانده و کاملا خنک شود.
3. در این مرحله خمیر مارسیپان را به قطر سه میلیمتر پهن میکنیم و با کاتر مخصوص قالب میگنو پورشن آن را قالب میزنیم و کف حفرههای قالب میاندازیم و مواد کدو را که خنک شده روی خمیر به صورت صاف و مرتب پهن میکنیم. دوباره از مارسیپان کاتر زده روی مواد قرار میدهیم و حدود یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد، سپس از داخل قالب خارج کرده و سرو میکنیم.
2. در این مرحله کشمش و خلال بادام را همراه شکر و پودر هل به مواد اضافه کرده روی شعله زیاد گذاشته و مرتب هم میزنیم تا آبش کاملا کشیده شده و غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و نصف لیوان پودر بیسکویت وانیلی را که داشتیم به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم و اجازه میدهیم در دمای محیط یکی، دو ساعت مانده و کاملا خنک شود.
3. در این مرحله خمیر مارسیپان را به قطر سه میلیمتر پهن میکنیم و با کاتر مخصوص قالب میگنو پورشن آن را قالب میزنیم و کف حفرههای قالب میاندازیم و مواد کدو را که خنک شده روی خمیر به صورت صاف و مرتب پهن میکنیم. دوباره از مارسیپان کاتر زده روی مواد قرار میدهیم و حدود یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد، سپس از داخل قالب خارج کرده و سرو میکنیم.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :