این نکته‌ها همه دست به دست هم می‌دهند تا شما با روحیه‌‌ای بهتر شروع به آشپزی كنید. سپس همرا با ما فهرست پاییزی غذاهایتان را ببندید و از آن لذت ببرید.


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله ایده آل  حالا در میانه‌های پاییز  هستیم و غذاهای رنگین جای خاصی در میان خانواده‌ها پیدا كرده، این نكات بسیار مهم است كه بدانید:

سوپ قارچ با کروتی سیب

  •  چگونه سرو شوند.
  •  چگونه سریع پخته شوند.
  •  چگونه آشپزخانه‌تان پاییزی شود.
این نکته‌ها همه دست به دست هم می‌دهند تا شما با روحیه‌‌ای بهتر شروع به آشپزی كنید. سپس همرا با ما فهرست پاییزی غذاهایتان را ببندید و از آن لذت ببرید. شعار همیشگی من به شما همراهان خوبم این است كه: «‌سریع و خوشمزه بپزید تا از آن لذت ببرید.»

مواد لازم سوپ قارچ:

  •  پیاز: 2 عدد
  •   روغن زیتون: به میزان لازم
  •   عصاره مرغ یا سبزیجات: یك عدد
  •  آویشن تازه: نصف دسته
  •  سیر: 2 حبه
  •  قارچ بزرگ: 4 عدد
  •  برنج باسماتی: 100 گرم
  •  خامه: یك قاشق غذاخوری

مواد لازم كروتی:

  •  قارچ بزرگ: 8 عدد
  •  نان سیباتا: یك عدد
  •  سیر: یك حبه
  •  سیب: یك عدد
  •  جعفری تازه: نصف دسته
  •  لیمو: یك عدد
  •  پنیر پارمزان: 50 گرم
  •  مغز گردو: یك مشت كوچك، خردشده

روش تهیه کروتی:

نان سیباتا را به 4 قسمت تقسیم كنید. برش‌های نان باید به صورت زاویه‌دار باشد. بعد از برش نان آن را داخل تابه گریل گذاشته تا خط‌دار شود. هنگامی كه از دو طرف خط‌دار شد سیر را همراه یك عدد سیب رنده كنید و روی نان بمالید. سیب باید به نرمی كره باشد سپس مقداری جعفری رون نان‌ها ریخته و بعد قارچ‌ها را از پایه جدا كنید تا فقط گردی آن بماند، سپس آنها را روی نان قرار دهید و آبلیمو را روی آن بچكانید. در همین حال پنیر پارمزان را روی كل مواد رنده كرده و گردوها را با دست كمی خرد كنید. نصف سیب باقیمانده را خلال كنید و روی نان‌ها برای تزیین بریزید. نان‌ها را به مدت یك دقیقه داخل مایكروفر قرار دهید تا پنیرها روی آن آب شوند.

روش تهیه سوپ قارچ:

ابتدا پیازها را پوست كنده و خرد كنید و درون قابلمه بریزید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه ریخته و با یك قاشق چوبی هم بزنید. عصاره مرغ یا سبزیجات را داخل قابلمه خرد كرده و كمی نمك و فلفل به آن اضافه كنید. 

برگ‌های آویشن تازه را درون ظرفی خرد كرده و به مواد درون قابلمه بیفزایید.

 با یك هاون سیرها را له كرده و بعد از آن استفاده كنید.

در این مرحله قارچ‌ها را به شكل نگینی برش بزنید و با بقیه مواد مخلوط كنید. یك لیتر آب را درون قابلمه بریزید و بعد برنج باسماتی را اضافه كنید تا همه مواد با هم پخته شوند. در قابلمه حتما باید باز باشد.



کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه