كمتر سوپ يا آش ايراني‌اي پيدا مي‌شود كه در آن به جاي مرغ و گوشت، از ماهي و ميگو استفاده شده باشد ولي اهالي ساكن كشورهاي شرق دور آن‌قدر به غذاهاي دريايي علاقه‌مندند كه حتي توي سوپشان هم ماهي و ميگو مي‌ريزند.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز:  كمتر سوپ يا آش ايراني‌اي  پيدا مي‌شود كه در آن به جاي مرغ و گوشت، از ماهي و ميگو استفاده شده باشد ولي اهالي ساكن كشورهاي شرق دور آن‌قدر به غذاهاي دريايي علاقه‌مندند كه حتي توي سوپشان هم ماهي و ميگو مي‌ريزند. سوپ ميگو هم يكي از همين سوپ‌هاست. اين سوپ سريع هم آماده مي‌شود.

سوپ ميگو

مواد لازم براي 2 نفر

  • 4 عدد ميگو متوسط
  • 5 عدد برگ اسفناج
  • 1 ق چ نمك دريايي (يا نمك چيني)
  • 2 عدد قارچ
  • نوك ق چ زنجبيل تازه رنده‌شده
  • 1 ق س سويا سس
  • 1 ق س روغن كنجد
  • 2 پيمانه آب مرغ
  • 1 پيمانه آب سرد
  • 1 ق چ نشاسته ذرت

طرز تهیه:

1.  ميگو را پاك كرده و بشوييد و ريز كنيد. برگ‌هاي اسفناج را هم خوب و تميز بشوييد و خرد كنيد.قارچ‌ها را هم خوب بشوييد و به شكل و اندازه دلخواه خرد كنيد.

2.  در تابه‌اي گود روغن كنجد ريخته و تابه را روي حرارت بگذاريد تا كمي داغ شود. ميگو و اسفناج را در آن ريخته و تفت دهيد تا ميگو نيم‌پز شود. حالا زنجبيل رنده شده تازه و قارچ‌هاي خرد شده را هم به تابه اضافه كرده و تفت دهيد.

3.  آب مرغ و سويا سس را هم به تابه اضافه كنيد و مقداري نمك چيني يا نمك دريايي هم افزوده و بگذاريد مواد با هم حدود 10 دقيقه بجوشند. بعد از اين مدت نشاسته ذرت را در آب سرد حل كرده به سوپ اضافه كنيد. حالا حدود 2 دقيقه ديگر سوپ را حرارت دهيد تا مواد كاملا پخته و سوپ‌تان غليظ شود.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه