ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد كنید و استخوانهای اضافه اش را بگیرید و آن را داخل ظرف در داری به همراه آب پیاز،آبلیمو،زعفران و برگ بو حدود 4ساعت تا 24 ساعت داخل یخچال بگذارید.
سوران:
مواد لازم:

طرز تهیه :
1. ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد کنید و استخوانهای اضافه اش را بگیرید و آن را داخل ظرف در داری به همراه آب پیاز،آبلیمو،زعفران و برگ بو حدود 4ساعت تا 24 ساعت داخل یخچال بگذارید.سپس آنها را داخل آبکش ریخته و بعد داخل کمی کره و روغن خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
2. سیب زمینی ها را با مقداری آب و نمک داخل قابلمه بریزید و نیم پز کنید. سپس سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و درشت خرد کنید .
3. داخل تابه کمی روغن بریزید سپس سیب زمینی خرد شده و آب انار را داخل آن بریزید و رویش نمک و فلفل پاشید و با حرارت متوسط تفت دهید تا زمانی که اب انار کمی جذب سیب زمینی شود سپس مرغ را با مواد مخلوط کرده و ظرف را 15دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است قرار دهید و با شعله بالای فر غذا را کاملا تنوری کنید.
نکات:
مواد لازم:
- سیب زمینی 3عدد
- آب انار 1لیوان
- مرغ 2قطعه (سینه)
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- برگ بو 3عدد
- آب پیاز 1پیمانه
- زعفران 1قاشق مرباخوری (آب کرده)
- آبلیمو 1قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
1. ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد کنید و استخوانهای اضافه اش را بگیرید و آن را داخل ظرف در داری به همراه آب پیاز،آبلیمو،زعفران و برگ بو حدود 4ساعت تا 24 ساعت داخل یخچال بگذارید.سپس آنها را داخل آبکش ریخته و بعد داخل کمی کره و روغن خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
2. سیب زمینی ها را با مقداری آب و نمک داخل قابلمه بریزید و نیم پز کنید. سپس سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و درشت خرد کنید .
3. داخل تابه کمی روغن بریزید سپس سیب زمینی خرد شده و آب انار را داخل آن بریزید و رویش نمک و فلفل پاشید و با حرارت متوسط تفت دهید تا زمانی که اب انار کمی جذب سیب زمینی شود سپس مرغ را با مواد مخلوط کرده و ظرف را 15دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است قرار دهید و با شعله بالای فر غذا را کاملا تنوری کنید.
نکات:
- در صورت تمایل مقداری گلپر هم به خوراک اضافه کنید.
- در صورت تمایل داخل مواد مرغ کمی رب انار هم اضافه کنید.
- بهتر است آب انار شما ملس باشد تا خوراک خوشمزه تر شود.به جای آب انار میتوانید از رب انار هم استفاده کنید.
- میتوانید تکه های مرغ را ابتدا داخل آرد سوخاری بغلتانید و بعد سرخ کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :