در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت یا کوکی های نارگیلی را به شما آموزش داده ایم که درست کردن آنها فوق العاده راحت است. امیدواریم تهیه کرده و از خوردن آنها لذت ببرید.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت یا کوکی های نارگیلی را به شما آموزش داده ایم که درست کردن آنها فوق العاده راحت است. امیدواریم تهیه کرده و از خوردن آنها لذت ببرید.

بیسکویت نارگیل و بادام (کوکی گل نارگیل و بادام)

مواد لازم:

  •    روغن صاف قنادی 100 گرم یا کره 125 گرم
  •     روغن مایع 25 گرم
  •     پودرقند 2/1 پیمانه
  •     پودرنارگیل 8/1 پیمانه
  •     پودربادام 8/1 پیمانه
  •     آرد سفید به میزان لازم (حدودا 2 پیمانه)
  •     تخم‌مرغ 1 عدد

روش تهیه:

1. روغن صاف قنادی یا  کره را با  روغن مایع و پودرقند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودرنارگیل و پودربادام را با هم درون غذاساز کاملا پودر و  به مایه اضافه کنید.

2. حال تخم‌مرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کم‌کم اضافه کنید تا وقتی که  خمیر به دست نچسبد.

3. می‌توانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویت‌ها را  درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

نکته: می‌توانید مقداری از مواد را رنگ کنید و به اندازه یک عدس گرد کرده، وسط گل‌ها قرار دهید. روی سایر مدل‌ها می‌توانید از شکرهای رنگی یا ترافل‌های رنگی برای تزیین استفاده کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه