پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند ، سپس داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.

چاشنیک:

مواد لازم

  • پنیر سفید (فتا) : 100 گرم
  • جعفری خرد شده : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • زیره یا رازیانه : یک قاشق مرباخوری
  • سفیده تخم مرغ : یک عدد
  • خمیر پیتزا  یا پیراشکی : یک بسته
  • روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم

پیراشکی پنیر

دستور پخت


خمیر پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.

پنیر و جعفری و اگر دوست داشته باشید زیره یا رازیانه را مخلوط کنید.

خمیر را باز کنید و به اندازه دلخواه قالب بزنید.

از مواد مخلوط شده یک قاشق مرباخوری وسط خمیر بگذارید.

دور خمیر را سفیده تخم مرغ بمالید.

یک طرف خمیر را برگردانید و لبه ها را خوب محکم کنید.

پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند ، سپس داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه