خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل: خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.

قارچ شکم پر ارزان و اعیانی - تصویر 2

نکته:

قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.به صورت کلی قارچ بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت نداردضمن اینکه
 اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.

مواد لازم:

  •   قارچ درشت 200 گرم
  •   گرد نان 50 گرم
  •   پنیر موتزارلا 75 گرم
  •   جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری
  •   روغن مایع: 3قاشق غذاخوری
  •   نمک و فلفل به میزان لازم

قارچ شکم پر ارزان و اعیانی - تصویر 3

روش تهیه:

1.  ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.

2. ساقه قارچ ها را ساطوری کرده و با سایر مواد در یک کاسه مخلوط کنید. قارچ هارا در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر کریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.

قارچ شکم پر ارزان و اعیانی - تصویر 4

ساده تر از ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری، را با هم پر کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تماممزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه