چای ماسالا ترکیبی از یک چای معمولی یا همان چای سیاه است با شیر و مواد افزودنی و طعم دهنده دیگر. این پیشنهاد برای آنهایی که طعم و مزه چای سیاه را دوست دارند.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت:چای ماسالا ترکیبی از یک چای معمولی یا همان چای سیاه است با شیر و مواد افزودنی و طعم دهنده دیگر.  این پیشنهاد برای آنهایی که طعم و مزه چای سیاه را دوست دارند. هیجان انگیز است . این چای در اصل هندی است . اگر با ادویه ها و طعم دهنده های هندی رابطه خوبی دارید،  چای ماسالای آنها را هم امتحان کنید .

چای ماسالا

مواد لازم

  • 1 تکه چوب دارچین
  • 1 پیمانه شیر
  • 2 پیمانه آب
  • 1 ق چ چای سیاه
  • 2 /1  ق چ دانه هل
  • به میزان دلخواه شکر

طرز تهیه:

1. در یک قوری مناسب مقداری آب همراه با چوب دارچین را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید، در قوری را بگذارید و کمی صبر کنید.

2.حالا شکر، شیر و دانه های هل  را اضافه کنید و خوب هم بزنید. حرارت را کم کنید و صبر کنید تا شیر کاملا گرم شود. در این زمان چای را اضافه کنید.در قوری را بگذارید و قوری را روی کتری در حال جوش به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا چای به خوبی دم بکشد.

3.  حالا چای را از صافی رد کنید، داخل استکان مورد نظر بریزید و سرو کنید.

یه جوردیگه

-  اگر دوست دارید چای را تلخ بنوشید شکر را حذف کنید.

-  به جای قوری می توانید از لیوان های مخصوص آماده کردن چای سبز هم استفاده کنید . این لیوان ها را می توانید مانند قوری روی کتری بگذارید و صبر کنید تا دم بکشد.

-  به جای شکر می توانید عسل در چای بریزید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه