هوا که سرد می شود، خوردن یک غذای گرم و آبکی همچون سوپ یا آش بسیار لذت بخش است و حسابی می چسبد. سوپ ها انواع متعددی دارند و با مواد مختلفی هم تهیه می شوند. اما ما در اینجا، برش چغندر را انتخاب کرده ایم که بسیار خوش آب و رنگ و خوش طعم است.

مجله اینترنتی برترین ها
 
 
 
 
برترین ها: هوا که سرد می شود، خوردن یک غذای گرم و آبکی همچون سوپ یا آش بسیار لذت بخش است و حسابی می چسبد. سوپ ها انواع متعددی دارند و با مواد مختلفی هم تهیه می شوند. اما ما در اینجا، برش چغندر را انتخاب کرده ایم که بسیار خوش آب و رنگ و خوش طعم است.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 2

مواد لازم

• نصف یک عدد پیاز

• 4 حبه سیر

• دو ساقه کرفس

• نصف یک عدد کلم کوچک (سفید یا قرمز)

• یک عدد سیب زمینی بزرگ

• یک تا دو عدد هویچ

• 2 تا 3 عدد چغندر

• دو عدد سینه مرغ

•  1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 3

• نمک

• 3 تا 4 پیمانه آب مرغ

• دو قاشق چایخوری شوید خشک شده

• دو قاشق غذاخوری سرکه سیب

• آب یک عدد لیموترش

• خامه ترش (برای تزئین)

روش تهیه

1. پیازها را پوست بگیرید و خلالی کنید.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 4

2. سیر و کرفس را نیز ریز خرد کنید.

3. یک عدد کلم کوچک را ریز خرد کنید تا چهار پیمانه از آن به دست بیاید.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 5

4. سیب زمینی را نیز خلالی و نازک خرد کنید.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 6

5. هویج ها را نیز همچون سیب زمینی ها ریز و خلالی کنید.

6. در این مرحله نوبت به چغندرها می رسد، آنها را نیز همچون هویچ و سیب زمینی باریک و خلالی خرد کنید.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 7

7. در این مرحله همه سبزیجات شما آماده هستند.

8. در این مرحله، روغن زیتون را در قابلمه بزرگی داغ کنید.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 8

9. پیازها را داخل آن بریزد و حدود دو تا 3 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.

10. در مرحله بعد، سیر و کرفس را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 9

11. سبزیجات آماده شده، همچون چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 10

12. در این مرحله به مواد نمک و فلفل اضافه کنید.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 11

13. آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 30 تا 45 دقیقه با شعله ملایم، نیم جوش باشند.

14. در این فاصله، سینه های مرغ را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه متوسط کمی روغن زیتون بریزید و حدود 15 دقیقه آنها را بپزید. 

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 12

15. سپس با کمک چنگال، مرغ ها را ریش‌ریش کنید و داخل قابلمه بریزید.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 13

16. در این مرحله، شوید خشک، آب لیموترش و سرکه سیب را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 14

17.سوپ را گرم با خامه ترش سرو کنید.

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی! - تصویر 15
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه